Hovenier Huissen

De hovenier Huissen voor het realiseren van uw droomtuin

De tuin is een plek waar u veel tijd doorbrengt, vooral als deze speciaal voor u ingericht is. Schouten Hoveniers is de hovenier Huissen die dit voor u kan doen. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in uw tuin en er tot rust kunt komen. Om uw droomtuin te kunnen realiseren proberen wij een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw wensen. Dit doen wij door een aantal stappen met u te doorlopen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door middel van goede communicatie en veel ervaring en creativiteit ontstaat er altijd wel een ontwerp dat perfect bij u past.

Als we een goed ontwerp gemaakt hebben moet de tuin aangelegd worden. Hiervoor hebben wij een aantal vakmensen met erg veel ervaring. Bij het aanleggen van de tuin wordt materiaal van hoge kwaliteit gebruikt. Ons team werkt met veel precisie om ervoor te zorgen dat alles netjes aangelegd wordt.

Hovenier Huissen voor renovaties en onderhoud

Ook als u geen hele nieuwe tuin aangelegd wilt hebben maar een aantal kleine aanpassingen wilt doen, dan vindt u bij ons de hovenier Huissen die u van dienst kan zijn. Een aantal kleine aanpassingen kunnen uw tuin al erg opknappen. U kunt bijvoorbeeld een overkapping of een boom plaatsen. Weet u nog niet wat u precies mist in uw tuin? Wij kunnen met u meedenken tijdens een vrijblijvende afspraak.

hovenier Huissen

Hoe gaan wij te werk?

Als u de tuin heeft waar u altijd van heeft gedroomd, dan moet deze wel netjes blijven. Een tuin kan soms veel onderhoud kosten. U kunt ook hiervoor de hulp van Schouten Hoveniers inschakelen. Als u groene vingers heeft en uw eigen tuin graag onderhoudt kunt u bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Laat u het onderhoud liever helemaal aan ons over? Dan kunnen wij een (periodiek) onderhoudscontract met u afsluiten.