Hovenier Bemmel

De hovenier Bemmel die u zoekt

Uw tuin is een plek waar u veel tijd doorbrengt. In de zomer om te genieten van de zon, maar ook in de winter kan het een ideale plek zijn om tot rust te komen. Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar tuin. Het is belangrijk dat uw tuin voldoet aan al uw wensen. Bij Schouten Hoveniers vindt u de hovenier Bemmel waar u naar op zoek bent. Communicatie is een erg belangrijk punt bij ons. Doordat wij goed met u communiceren, kunnen wij uw wensen perfect realiseren. Bij een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek zullen wij uw wensen al zoveel mogelijk op papier zetten.

Als we eenmaal een ontwerp hebben gemaakt dat voldoet aan uw wensen, dan beginnen we met het realiseren van het ontwerp. Wij hebben hiervoor een team met ervaren vakmensen. Met veel enthousiasme leggen zij uw tuin aan. Uw tuin wordt vlot en met veel oog voor detail aangelegd.

De hovenier Bemmel voor al uw onderhoud

Als u eenmaal een mooie tuin heeft moet deze regelmatig onderhouden worden. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. Indien nodig helpen wij u graag door middel van advies of ondersteuning. U kunt er ook voor kiezen om ons regelmatig langs te laten komen om zo het onderhoud aan uw tuin te doen. Met de uitgebreide onderhoudsservice van hovenier Bemmel bent u er zeker van dat uw tuin netjes blijft.

hovenier Bemmel

Hoe gaan wij te werk?

Ook als u al een mooie tuin heeft maar een aantal aanpassingen wilt doen kunnen wij u helpen. Als u wilt dat wij uw tuin renoveren, dan nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek. Hierbij kijken we wat uw wensen zijn. Ook als u nog niet helemaal zeker weet wat u wilt, dan kunnen wij samen met u kijken hoe wij uw tuin opknappen. Schouten Hoveniers zorgt ervoor dat uw droomtuin gerealiseerd wordt.