Hovenier Arnhem

Uw tuin is een plek waar u veel tijd door brengt. Het is erg belangrijk dat de tuin een plek is waar u zich goed voelt en tot rust kunt komen. Bij Schouten Hoveniers zorgen we ervoor dat uw tuin helemaal wordt ingericht zoals u wilt. Om dit te kunnen realiseren zullen we eerst uw wensen bespreken. Wij vinden communicatie een belangrijk punt en zullen uw wensen dus perfect in kaart brengen. Vervolgens maken we met behulp van veel creativiteit een mooi ontwerp voor een tuin die perfect bij u past. Bij het maken van het ontwerp houden wij als hovenier Arnhem rekening met alle zaken die nodig zijn voor een mooie tuin. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan hoe kindvriendelijk de tuin is, schaduw, seizoenen etc.

Nadat het ontwerp getekend is moeten we het ontwerp gaan realiseren. Hiervoor hebben wij een team dat gespecialiseerd is in het aanleggen van tuinen. Dit team bestaat uit vakmensen die uw tuin aanleggen met veel oog voor detail en enthousiasme. Het ontwerp wordt vlot en erg netjes gerealiseerd.

Hovenier Arnhem voor onderhoud en renovatie

Een tuin kan soms erg veel onderhoud nodig hebben. Ook hiervoor zijn wij de hovenier Arnhem die u zoekt. Wij kunnen uw tuin wekelijks of maandelijks onderhouden. U kunt er ook voor kiezen om ons twee keer per jaar een uitgebreid seizoen onderhoud te laten doen. Het kan natuurlijk ook dat u zelf groene vingers heeft en graag uw eigen tuin onderhoudt, ook dan kunt u voor advies of ondersteuning bij ons terecht.

hovenier Arnhem

Ook voor het renoveren van uw tuin kunt u terecht bij Schouten Hoveniers. Wij passen uw tuin zo aan dat deze weer voldoet aan uw wensen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u te helpen met het bedenken van uw ideale tuin.