Hovenier Nijmegen

Bent u op zoek naar een hoveniers bedrijf die uw tuin kan ombouwen tot uw droomtuin? Dan bent u bij de hovenier Nijmegen aan het juiste adres! Dit is een professioneel bedrijf dat door de jaren heen veel kennis en ervaring heeft opgedaan door middel van verschillende klussen. Zij kunnen elke klus voor u doen, waardoor uw droomtuin gerealiseerd kan worden!

Elke tuin heeft als element dat het verrassend en creatief moet zijn met een groene basis. Ieder mens is uniek en iedereen heeft zijn eigen smaak. Hierdoor zal geen enkele tuin hetzelfde zijn en is iedere tuin uniek.

Een tuin is een belangrijke plek van een woning. Veel mensen komen hier tot rust en brengen er in de zomer veel tijd door. Het is daarom belangrijk dat uw tuin er mooi uitziet en geheel naar uw smaak is. Bij de Hovenier Nijmegen begrijpen ze dit en willen deze graag voor u aanleggen. Om de tuin geheel naar uw wensen te maken vinden zij communicatie erg belangrijk en luisteren graag naar uw verwachtingen en wensen. Ze plannen daarom eerst een kennismakingsgesprek waarin dit besproken wordt. Tijdens dit gesprek zullen de vakmensen een duidelijk beeld krijgen over uw droomtuin. Wanneer dit duidelijk is, kan het echte werk beginnen en heeft u binnen korte tijd uw droomtuin!  

hovenier Nijmegen

Onderhoud of renovatie door hovenier Nijmegen

Nadat uw droomtuin is aangelegd, moet deze ook onderhouden worden. Dit is bij Schouten Hoveniers ook mogelijk. U kunt hierbij kiezen voor een wekelijkse of maandelijkse onderhoud, maar ook een aantal keer per jaar.

Wilt u uw tuin aanpassen? Dit is zeker mogelijk! De hovenier Nijmegen zal u uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek waarin gekeken zal worden wat voor een aanpassingen zij kunnen doen om uw huidige tuin te maken naar uw droomtuin.